Az Envihorizont Kft. szennyvíz technológiai, környezetvédelmi és vízminőségvédelmi létesítményekkel kapcsolatos műszaki tervezésre, műszaki tanácsadásra és szakértésre, valamint terepműszeres vizsgálatok és környezetvédelmi felülvizsgálatok végzésére hoztuk létre. Az Envirosan Bt. csatlakozásával tevékenységünk felölelte a környezet- és humán egészségügyi területeket, valamint a mikrobiológiai – és enzimkészítmények kiskereskedelmét. Korábbi szakmai gyakorlatunk felhasználásával 2000-től nyitottunk a megújuló energetika, különös tekintettel a bioenergetika irányába.

 

Mikrovállalkozásunk Európa-, vegyész-, energetikai-, környezetmérnöki szakértelemmel áll a vevők rendelkezésére, melyhez kapcsolódnak a partnercégeinkkel végeztetett, a legkomplexebb mérnöki- közgazdasági feladatokat ellátó tevékenységek.

 

Rendelkezünk a Magyar Mérnöki Kamara által kibocsátott tervezői, szakértői, műszaki ellenőri, felelős műszaki vezetői, valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi-, Földművelés- és Vidékfejlesztési Minisztériumok által kiadott környezetvédelmi felülvizsgálati tevékenységek végzésére jogosító, ill. szakértői engedélyekkel.

 

2010-től az EU Bizottság melletti REA és EACI keretében végzünk bioenergetikai, intelligens energetikai, több szakterületen kutatási, szakértői munkákat, pályázatok értékelése és projektmonitoring területeken.

 

2009-től cégünk tevékenységének középpontjában az integrált klímavédelmi- bioenergetikai- biotechnológiai komplexumok projektjei vannak hazai és nemzetközi megvalósításokhoz adaptáltan (EU EACI EEN KH 12HU 50S2 3NVI know-how).

 

Tagjai vagyunk hazai, EU-s és USA-Kanada tudományos szervezeteknek a környezetvédelem, megújuló energetika, klímavédelem és fenntartható fejlődés területén.

 

Az FP7, Eurostar, EACI, Horizon2020 és az EU Bizottság programjain keresztül részt veszünk különböző kutatásokban és projektek megvalósításaiban a biotechnológia, klíma- és környezetvédelem területén. Részt vettünk/részt veszünk továbbá a Greece Technology Collaboration programban, és EEA Grant pályázatok keretén belül klímavédelmi projektek bírálatát is végezzük.

 

2015-ben megkaptuk az Oxford Academy díját a környezet védeleméért végzett munkánk elismeréseként, ill. a WORLDCOB – Elite Member státuszát is elnyertük munkásságunkkal.

 

2013 februárjában társaságunk regisztrálásra került a United Nations Global Marketplace-nél, ill. a BeBiCliEnv elnevezésű komplexumunk is sikeresen bemutatkozott az UNIDO-nál.

 

2013-ban és 2014-ben részt vettünk több B2B programon az EASME-EEN- HITA- HCCI és a Missions for Growth Programok keretében.

 

 

Tőzsér Béla,

tulajdonos, igazgató

Európamérnök, ipari bioenergetika, biotechnológia, környezet- és klímavédelem, ökológiai termékek, vízanalízis, vízkezelés, senior szakértő, biomérnök, tervező mérnök/szakértő, energetika- és vízkezelés szakértő, felelős műszaki vezető, energetikai- és biotechnológiai auditor, projektmenedzser, MMK 17-0017, EU16931, WEF 1687301EUC-REA: CT-EX2006C115235, EUC-EACI: CT-EX 2008C00483, EU Commission – Reg. Nr. EC-EACI- EEN 12 HU 50S2 3NVI; UN UNIDO, FAO, WIPO registration; Nr.:237942; company was registered to the United Nations Global Marketplace (WIPO, UNIDO, FAO) at February 2013; H2020 evaluator C115235-107/2015

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − tizenöt =