Az Envihorizont Kft. szennyvíztechnológiai, környezetvédelmi és vízminőségvédelmi létesítményekkel kapcsolatos műszaki tervezésre, műszaki tanácsadásra és szakértésre, valamint terepműszeres vizsgálatok és környezetvédelmi felülvizsgálatok végzésére hoztuk létre.Az Envirosan Bt. csatlakozásával tevékenységünk felölelte a környezet- és humán egészségügyi területeket, valamint a mikrobiológiai – és enzimkészítmények kiskereskedelmét. Korábbi szakmai gyakorlatunk felhasználásával 2000-től nyitottunk a megújuló energetika, különös tekintettel a bioenergetika irányába.
Jelenleg 6 fős mikrovállalkozásunk Európa-, vegyész-,energetikai, környezetmérnöki szakértelemmel áll a vevők rendelkezésére, melyhez kapcsolódnak a partnercégeinkkel végeztetett ,a legkomplexebb mérnöki- közgazdasági feladatokat ellátó tevékenységek.
Rendelkezünk a Magyar Mérnöki Kamara által kibocsátott tervezői, szakértői, műszaki ellenőri , felelős műszaki vezetői , valamint a Környezetvédelmi és Vízügyi-, Földművelés- és Vidékfejlesztési Minisztériumok által kiadott környezetvédelmi felülvizsgálati tevékenységek végzésére jogosító, ill. szakértői engedélyekkel.
2010-től az EU Bizottság melletti REA és EACI keretében végzünk bioenergetikai , intelligens energetikai, több szakterület kutatási szakértői munkákat pályázatok értékelése és projektmonitoring területeken.

2009-től cégünk tevékenységének középpontjában az integrált klímavédelmi- bioenergetikai- biotechnológiai komplexumok projektjei vannak hazai és nemzetközi megvalósításokhoz adaptáltan ( EU EACI EEN KH 12HU 50S2 3NVI know-how).
Tagjai vagyunk hazai , EU és USA-Kanada tudományos szervezeteknek a környezetvédelem , megújuló energetika, klímavédelem és fenntartható fejlődés területén.

 

Az FP7, Eurostar, EACI, Horizon2020 és az EU Bizottság programjain keresztül részt veszünk különböző kutatásokban és projektek megvalósításaiban a biotechnológia, klíma- és környezetvédelem területén. Részt vettünk/ részt veszünk továbbá a GreeceTechnologyCollaboration programban, és EEA Grant pályázatok keretén belül klímavédelmi projektek bírálatát is végezzük.

 

2015-ben megkaptuk az Oxford Academy díját a környezt védeleméért végzett munkánk elismeréseként, ill. a WORLDCOB-EliteMEmber státuszát is elnyertük munkásságunkkal.

 

Tagjai vagyunk hazai , EU és USA-Kanada tudományos szervezeteknek a környezetvédelem , megújuló energetika, klímavédelem és fenntartható fejlődés területén.
2013 februárjában társaságunk regisztrálásra került aUnited Nations Global Marketplace-nél, ill. a BeBiCliEnvelnevezésű komplexumunk is sikeresen bemutatkozott az UNIDO-nál.

 

2013-ban és 2014-ben részt vettünk több B2B programon az EASME-EEN- HITA- HCCI és a MissionsforGrowth Programok keretében.

tozser_bela

Tőzsér Béla,
dipl. EU Eng.,
owner,director
General- and EngineeringManager

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhét + hét =